Godina 551. od Pada carstva, Proslava darivanja, proljeće,u
+3
Vucho
Schoppar
Admin
7 posters
Stranica 3 / 3. • 1, 2, 3
Re: Godina 551. od Pada carstva, Proslava darivanja, proljeće,u
Regenti Tuoena okupili su se u maloj knjižnici. Larma iz dvorane donosila je zvukove sakupljanja stakla i raščišćavanja sa zabave. Clement je došao 10ak min nakon svih i brzo zauzeo poziciju usadivši se u visoku izrezbarenu stolicu pored vojvode.
Vojvoda: „Ovo je predznak mračnih vremena. Biti ćete moji savjetnici i pouzdanici, zajedno ćemo obraniti Tuornen od mraka i zvijeri koje ga žele rastrgati!“
Zavali se u stolicu: „no prvo moramo zaposjesti izvorište Mebhaighla. Sutra krećemo u Elvesnemier."
Clement:
Vojvoda: „Ovo je predznak mračnih vremena. Biti ćete moji savjetnici i pouzdanici, zajedno ćemo obraniti Tuornen od mraka i zvijeri koje ga žele rastrgati!“
Zavali se u stolicu: „no prvo moramo zaposjesti izvorište Mebhaighla. Sutra krećemo u Elvesnemier."
Clement:
- Spoiler:
- sustigao si maga koji je koračao brzo van dvora. Na tvoj pozov okrenuo se i mjerio te ispod oka: „Šta sad ti 'oš?“
OOC: ako želite možete rolplejati ovdje, a možete i raspredati o planovima i taktici u 'war roomu', vojvodinog savjeta...
EXP podjeljen, nemojte ga zaboraviti upisati na lika... tko zaboravi, zaboravi...
I na kraju poglavlja pohvala: IZVRSTAN ROLEPLAY! KEEP UP THE GOOD WORK!
EXP podjeljen, nemojte ga zaboraviti upisati na lika... tko zaboravi, zaboravi...
I na kraju poglavlja pohvala: IZVRSTAN ROLEPLAY! KEEP UP THE GOOD WORK!
admin:
- Spoiler:
- "S takvim stavom nećeš daleko dogurati, no pustimo na stranu razmirice, vjerujem da možemo surađivati u budućnosti.
A ako mi budeš koristan možda ti dopustim da u ovoj provinciji koristiš moći magije." - s tim riječima sam se okrenio i otišao
Clement- Broj postova : 23
Stranica 3 / 3. • 1, 2, 3
Similar topics
» početak: godina 551. od Pada Carstva
» uvod u 551. godinu od Pada Carstva i sudbinu Tuornena
» PROLJEĆE 551. God MR, 1. DOM KRUG
» Kamen sumraka (Tuor D' Gaelad)-source 5- sjeverna brda Elves
» uvod u 551. godinu od Pada Carstva i sudbinu Tuornena
» PROLJEĆE 551. God MR, 1. DOM KRUG
» Kamen sumraka (Tuor D' Gaelad)-source 5- sjeverna brda Elves